Bezig met laden...
10%
visibility

Kymco Agility 16+ E4 Mat Metallic Blauw

Nieuwe Kymco scooter in de kleur Mat Metallic Blauw. Voorzien van de nieuwe zuinige en milieuvriendelijke E4 motor

1999,00

1799,00

10%
visibility

Kymco Agility 16+ E4 Mat Metallic Zilver

Nieuwe Kymco scooter in de kleur Mat Metallic Ziver. Voorzien van de nieuwe zuinige en milieuvriendelijke E4 motor

1999,00

1799,00

10%
visibility

Kymco Agility 16+ E4 Zwart

Nieuwe Kymco scooter in de kleur Zwart. Voorzien van de nieuwe zuinige en milieuvriendelijke E4 motor

1999,00

1799,00

De Agility 16+” E4  heeft een geheel nieuwe look en hult zich in een strak design en nieuwe, trendy kleuren. Verder is de Agility 16+'' E4 nu voorzien van voor- en achterlichten met moderne LED verlichting, inklapbare voetsteunen en een benzinetank onder de voetenplank om het zwaartepunt te optimaliseren. Door deze verbeteringen rijdt de Agility 16+'' E4 niet alleen beter maar is hij ook een stuk volwassener geworden. De totale looks en zithouding zijn optimaal verbeterd. Door de E4 motor is de Agility zuiniger en bovendien milieuvriendelijk.

Klik op de afbeeldingen van de scooters voor meer informatie.

Voor de Kymco Agility 16+'' E4 scooter bestaat een uigebreide lijn accesoires.
Windschermen, dragers, koffers, hoezen, alarmen, sloten en nog veel meer.


Productbeschrijving Kymco Agility 16+ E4  scooter


Het dashboard van de Kymco Agility City 16 E4 scooter
Het moderne display van het dashboard geeft de kilometerstand, het benzinepeil, het olieniveau en de actuele tijd aan. Alle benodigde informatie wordt direct aan de bestuurder overzichtelijk en nauwkeurig door gegeven.

Efficiënte en stille viertakt euro Kymco motor
De zuinige en verfijnde viertakt luchtgekoelde E4 motor van de Kymco Agility 16 E4 + scooter geeft een warme en rustige brom. De kwalitatief hoogwaardig ontworpen motor en carburateur zorgen voor een laag verbruik. De ingebouwde katalysator zorgt voor een minimale uitstoot. Zelfs in de winter, staat de Kymco Agility 16 + E4 voor u klaar dankzij de ingebouwde automatische choke. Een druk op de startknop is voldoende om de scooter electrisch te starten. Schakelen is niet nodig. De Kymco Agility 16+ E4 schakelt volautomatisch.

Krachtige Kymco remtechnologie zorgt voor een snelle stop
De Kymco Agility City 16+ E4 is voorzien van een grote 260mm remschijf voor en 127,5mm trommelrem achter. De remmen met dubbele zuigers geven voldoende remdruk voor een snelle stop. Dankzij de stijve veerpoten blijft de Kymco Agility 16+ keurig handelbaar en duikt niet helemaal in bij stevig en sportief remmen. Het is goed merkbaar dat de Kymco Agility 16+ E4 ontwikkeld is als 125cc motorscooter. De 50cc variant deelt de zelfde vering en remtechnologie, als zijn zwaardere motorvariant.

De Kymco Agility 16+ E4 is een chique moderne verschijning
Het ontwerp is sportief en chique. Alle delen van zijn standaard af fabriek zwart afgewerkt en geeft de Kymco Agility 16+ E4 zijn chique uitstraling. De afwerking is kwalitatief zeer hoogwaardig. De bedieningsknoppen, sluiting van de buddy, het handschoenenkastje met 12volt aansluiting en het luxe twee persoonszadel geven net dat extra stukje gevoel van luxe mee aan de Kymco Agility 16+ E4 scooter.

Proefrijden op een Kymco Agility 16+'' E4 scooter?
Onze showroom is 7 dagen per week open. Bel met onze showroom voor het inplannen van een gratis proefrit. Naast de Kymco Agility 16+ E4 hebben wij nog meer scooters met 16+ wielen en andere type en merken scooters. Het is mogelijk om op met meerdere modellen of types een proefrit te maken, zodat u de rijeigenschappen van de Kymco Agility 16+ E4 goed kunt vergelijken met andere 16 inch scooters.


Scooterspot BV valt buiten de lockdown en blijft open!

Wij zijn essentieel in het verzorgen van mobiliteit. Ook voor alle zorgmedewerkers en mindervaliden! De werkplaats blijft gewoon open. Helaas is onze showroom niet toegankelijk tot 9 februari. Een proefrit is mogelijk op afspraak. Scooters zijn telefonisch te bestellen, per email of via onze website. Bestellingen worden 7 dagen per week afgehandeld door onze verkoopmedewerkers. Zondag tussen 12:00 - 18:00 en maandag t/m zaterdag 9:00 - 18:00. Bel om te bestellen, advies of een afspraak Tel 020-4080850.


Bedankt voor uw begrip!
Team Scooterspot BV.