Gespreid betalen met In3
Gespreid betalen met In3
0 Reviews | Review toevoegen

Scooter in 3 termijnen betalen? Dat kan! Reken het bedrag af vanuit onze webshop en schaf met dat bedrag jouw gewenste scooter aan. Kom langs voor meer info.

€ 3.500,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
In3
Gespreid betalen is in 1x heel makkelijk geworden. Kom langs in onze winkel zoek een scooter uit naar wens en betaal het bedrag in 3 termijnen! Wat zijn de voordelen van In3? Wij leggen het je uit:

- Geen check 
- Geen BKR registratie
- Geen documenten nodig
- Geen rente
- Geheel privé
- Wel gespreid betalen!

Hoe werkt het?
Je komt langs in onze winkel of neemt contact op en wij begeleiden je om jouw aankoop in 3 termijnen te betalen.

Voorbeeld: Jij hebt een scooter op het oog ter waarde van €2500,-. Je selecteert het bedrag in onze webshop, voegt deze toe aan je mandje en je selecteert bij betaling de optie "In3". Wij maken een order voor je aan voor jouw gewenste scooter en wij verwerken de betaling in jouw order. Het eerste bedrag (1/3) betaal je direct bij aanschaf, het tweede bedrag (2/3) betaal je op dag 30 en het laatste bedrag betaal je op dag 60. Al deze betalingen zullen door In3 overgenomen worden. Alléén het eerste bedrag betaal je aan ons in onze webshop. 


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten