Bezig met laden...
visibility

Super 73 RX Carmine Red/Rood

HIJ IS BINNEN! Voel je vrij om een proefrit bij ons in de showroom te maken op de Super 73 RX, de best gemaakte e-bike die er bestaat!

4599,00

visibility

Super 73 RX Olive Drab/Groen

HIJ IS BINNEN! Voel je vrij om een proefrit bij ons in de showroom te maken op de Super 73 RX, de best gemaakte e-bike die er bestaat!

4599,00

visibility

Super 73 RX Rhino Grey/Grijs

HIJ IS BINNEN! Voel je vrij om een proefrit bij ons in de showroom te maken op de Super 73 RX, de best gemaakte e-bike die er bestaat!

4599,00

Super 73 RX
De Super 73 RX zal naar verwachting leverbaar zijn vanaf oktober in de volgende 3 kleuren: Zwart, Rhinogrijs en Rood. Mede dankzij zijn stoere uiterlijk is de Super 73 RX een echte blikvanger. Deze nieuwe Super 73 is ten opzichte van zijn voorgaande modellen ook een echte vooruitgang. Je kan de fiets namelijk volledig besturen met je telefoon! Hoe gaaf is dat?

Nieuwe functies van de Super 73 RX
Met de Super 73 app kun je de fiets nu koppelen aan elke iOS of Android telefoon. In de app kun je onder andere je batterijpercentage in de gaten houden, je lichten besturen en gebruik maken van de routeplanner. De navigatie geeft zich weer op het nieuwe LCD Display, zodat je makkelijk naar huis of andere bestemmingen kan fietsen.

Super 73 RX Specificaties
Deze blitsende fiets weegt zo’n ruime 35kg. Nog steeds een ideaal gewicht voor als je op 3 hoog woont en niet in het bezit ben van een schuur, garage of berging. Een grote vooruitgang ten opzichte van de Super 73 SG en Z is dat de nieuwe RX word uitgevoerd met een voor èn achter schokdemper. Ideaal voor heuvels en drempels. Ook beschikt de Super 73 RX over een 250w motor, Roxim koplamp, een Magura remsysteem en de versnellingen zijn van Shimano. Voor de echte kenners is dit een fiets met de beste kwaliteit!

Modes Super 73 RX
In de Super 73 app is het nu mogelijk om de maximumsnelheid van de fiets te verzetten. Zo heb je namelijk nu 4 verschillende standen. In stand 1 rij je 25km/u, in stand 2 rij je 35km/u en in stand 3 rij je 45km/u. Stand 4 is voor de zogenaamde “off-road” fietser. Deze stand geeft je de mogelijkheid in combinatie met een throttle de maximumsnelheid van maar liefst 50km/u te ontgrendelen. Let op! Deze stand is dus alleen toegestaan voor op bijvoorbeeld eigen terrein.

Super 73 RX leasen of in termijnen betalen
Lukt het niet om de nieuwe Super 73 RX in 1x te betalen? Of hou je liever nog wat centen over voor andere dingen? Geen enkel probleem! Betaal de fiets in 3 termijnen met In3 of kies voor onze Private Financial Lease met Santander. Meer lezen over In3? Klik hier. Wil je meer lezen over Santander? Klik dan hier.


Scooterspot valt buiten de lockdown en blijft open!

Scooters zijn nu ook telefonisch, per e-mail of via onze website te bestellen. 
De showroom is gewoon open zonder afspraak. 7 dagen per week.
Bel ons vooraf liever wel even, zodat er niet te veel mensen te gelijk komen.
De werkplaats blijft open voor servicebeurten, schadeherstel of reparaties.

Voor bestellingen, advies of een (proefrit) afspraak bel Tel 020-4080850

Om de website en marketing te verbeteren, plaatsen wij cookies.
Door naar onze website te gaan, stem je hiermee in.