Bezig met laden...
visibility

AGM Ecooter E1 Grijs

De AGM Ecooter E1 is een volwaardige elektrische scooter voor stadsverkeer. Kom naar de onze showroom of bel voor meer info.

2599,00

visibility

AGM Ecooter E1 Wit

De AGM Ecooter E1 is een volwaardige elektrische scooter voor stadsverkeer. Kom naar de onze showroom of bel voor meer info.

2599,00

visibility

AGM Ecooter E1 Zwart

De AGM Ecooter E1 is een volwaardige elektrische scooter voor stadsverkeer. Kom naar de onze showroom of bel voor meer info.

2599,00

AGM Ecooter E1

Op zoek naar een elektrische scooter die supersnel is en een fantastische wegligging heeft? Dan is de AGM Ecooter E1 echt iets voor jou! En wat dacht je van cruise control en achteruitrijden? Dit zijn twee voorbeelden van de gadgets die de AGM Ecooter E1 bevat. Daarnaast is deze AGM elektrische scooter ook nog eens heel scherp geprijsd! Lees snel verder onder de producten… Daar lees je meer over deze futuristische elektrische scooter en ook een filmpje waarop hij op het circuit te zien is!

8 voordelen AGM Ecooter E1

  1. Cruise control
  2. Elektrisch achteruitrijden
  3. 30% meer pk dan een benzinescooter
  4. Bedienen knoppen en schakelaars door tiptoets
  5. Starten op afstandsbediening
  6. Actieradius 90 km (afhankelijk van snelheid, postuur bestuurder en weersomstandigheden)
  7. Oplaadtijd van 4,5-6 uur
  8. Volledig ledverlichting

Uiterlijk en comfort AGM Ecooter E1

De AGM Ecooter E1 valt op door zijn ronde vormen. Hierdoor is hij supersnel omdat het geheel aerodynamisch is. Het stuur wordt bijna helemaal in beslag genomen door een groot digitaal scherm. Hierop kun je tijdens het rijden alle belangrijke info vinden. Bijvoorbeeld hoe vol je accu nog is. De knoppen en schakelaars bedien je door de tiptoets techniek. Geen lamme vingers meer van het richting aangeven!

De AGM Ecooter E1 heeft een reverse functie. Hiermee kun je elektrisch achteruitrijden. De alarmlichten gaan knipperen zodra je achteruitrijdt. Zo wordt keren wel heel makkelijk!

Je krijgt twee afstandsbedieningen bij de AGM Ecooter E1. Met deze afstandsbediening kun je de elektrische scooter starten en wegrijden. Geen sleutel nodig dus. Het bereik van de afstandsbediening is meer dan 20 meter. Ook kun je met deze afstandsbediening het zadel openen op afstand.

Onder het zadel zit niet veel bergruimte. Een slot past. Maar er is geen ruimte voor een helm. Om wel een helm mee te nemen, kun je een topkoffer aanschaffen.
Je kunt wel een tas meenemen. Deze past tussen je voeten en kun je vastmaken met de ingebouwde tassenhaak.

Naast de tassenhaak heeft de AGM Ecooter E1 nog wel een opberg vak voor bijvoorbeeld je handschoenen of om iets te drinken mee te nemen. In deze ruimte zit ook een Usb-aansluiting. Hier kun je ook je telefoon opladen.

Veiligheid AGM Ecooter E1

Beter zichtbaar met ledverlichting? Dit is een feit…. Alle verlichting die op de AGM Ecooter E1 zit, is led. Bang zijn dat je over het hoofd gezien wordt hoeft daarom niet.

De AGM Ecooter E1 heeft een enkele voorschokbreker, ook wel mono-arm ophanging genoemd. Dit zie je met name in de race wereld. En racen kun je met deze elektrische scooter hoor. Bekijk het filmpje maar eens. Daar zie je hoe hij zich gedraagt tijdens het bochtenwerk. Wat een wegligging! Ideaal om lekker snel te manoeuvreren.

Als je zo’n snelle elektrische scooter rijdt moet je wel goed en veilig kunnen remmen natuurlijk. AGM heeft gekozen voor geventileerde remschijven op zowel het voor als achterwiel. Schijfremmen zorgen voor maximale remkracht. Een bijkomend voordeel is dat schijfremmen onderhoudsvriendelijker zijn dan trommelremmen. Dit komt doordat een schijfrem niet uit elkaar gehaald hoeft te worden tijdens een onderhoudsbeurt.

Waarom de AGM Ecooter E1 kopen bij Scooterspot?

Scooterspot bestaat al meer dan 9 jaar. We hebben een megagrote showroom die 7 dagen per week open is. Onze verkopers zijn op de hoogte van alle nieuwste snufjes en mogelijkheden. Onze monteurs zijn bedreven in het onderhouden en optimaliseren van alle merken elektrische scooters. Je kunt daarom niet alleen je AGM Ecooter E1 bij ons kopen, voor een beurt en reparatie ben je bij ons ook aan het juiste adres! Wij staan 7 dagen per week voor je klaar.

Bestel de AGM Ecooter E1 via onze website www.scooterspot.nl. Of beter nog…. Kom langs in onze showroom van meer dan 1000m², maak een proefrit en laat je alles uitleggen en zien door ons enthousiaste verkoopteam!

Techniek AGM Ecooter E1

De accu van de AGM Ecooter E1 is van het merk LG. Het type is LFP. Dit type accu heeft als voordelen dat je hem vaker kunt opladen dan de standaard Li-ion accu’s, hij gaat langer mee en het opladen gaat vrij snel. Hij heeft 4,5 tot 6 uur nodig om te laden en dan kun je maximaal 90 km rijden. De actieradius is wel afhankelijk van de bestuurder, de snelheid en weersomstandigheden.

De accu zit onder het zadel en is uitneembaar. Je kunt zelf kiezen waar je hem oplaadt. Je hoeft alleen maar de lader op de accu aan te sluiten en de stekker in het stopcontact te doen.

De elektromotor van de AGM Ecooter E1 is het belangrijkste onderdeel van de hele scooter. Het motorvermogen is 3000 watt. Dit staat voor ongeveer 4,1 pk. Dat merk je wel. Dit is zo’n 30% meer dan een normale scooter met benzinemotor!

Kleuren en uitvoeringen AGM Ecooter E1

De AGM Ecooter E1 is leverbaar in zwart, wit en grijs
Je kunt kiezen uit een elektrische bromscooter 45 km/u en een elektrische snorscooter 25 km/u. In de praktijk kun je met een snorscooter net iets langer rijden dan met een bromscooter. De snelheid heeft namelijk invloed op de actieradius.

Technische specificaties AGM Ecooter E1

Motor: 3000W
Starter: elektrische start
Snelheid: 25 km/u 45 km/u
Rem: voor en achter schijfrem
Wielen: 12 inch
Accu: Lithium batterij 60v32Ah
Uitneembaar: ja
Gewicht accu: 11kg
Merk celtype: LG
Actieradius: 25 km/u 90 km 45 km/u 80 km
Verlichting: led
Dagrijverlichting: ja
Dashboard: digitaal
Cruise control: ja
Transmissie: continue variabele automaat
Garantie: 3 jaar
Gewicht: 79 kg (zonder batterij)
Max gewicht bestuurder: 150Kg
Wielbasis: 1260MM
Laadtijd : 4.5u

AGM Ecooter E1 op het circuit

https://youtu.be/FKM5wiR1ejE


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.