Een Fat e-bike, de 10 voordelen van deze hippe elektrische fiets

Een Fat e-bike, de tien voordelen van deze hippe elektrische fiets

De oorsprong van de Fatbike is terug te vinden in de wereld van de moutainbike. Dat zie je direct terug als je het stoere en retro uiterlijk van een fat e-bike voor je ziet. Wat het meest in het oog springt zijn de brede en dikke banden. Met ongeveer een dikte van 10 centimeter heb je een fenomenale grip. Het nadeel van brede en dikke banden is dat je lastiger in beweging komt en dat je meer tractie hebt. Maar met een elektrische fat e-bike heb je daar geen last van. En kan je het elektrisch fietsen in een stad en of op ruig terrein gemakkelijk met elkaar afwisselen. De ene dag fiets je in de stad naar school of je werk. En in je vrije weekend door de bossen en of op een strandweg. Zijn er dan nog andere voordelen van een Fat e-bike?

De tien belangrijkste voordelen van een elektrische Fat e-bike;

Ben jij in de oriëntatie fase voor een e-bike en overweeg je zo’n hippe fiets? Dan is het interessant om de onderstaande 10 voordelen te lezen en zo te leren waarom de aanschaf van een fat e-bike voor jou interessant kan zijn.
 
  1. Geen WA verzekering en helmplicht
  2. Toegang tot alle fietspaden
  3. Gebruik zonder rijbewijs
  4. Ook voor leeftijden <16 jaar, zolang je kan fietsen
  5. Fenomenale grip en comfort door dikke en brede banden
  6. Stoer Retro uiterlijk
  7. Geschikt voor gebruik in de stad en ruiger terrein
  8. Dames en heren fiets in één
  9. Minder problemen met velgen en spaken
  10. Heerlijk comfortabel zadel v.s. een gewone fiets

Nu je de tien belangrijkste voordelen hebt leren kennen is het voor jou tijd voor een volgende stap in je overweging om wellicht een aanschaf te gaan doen. Kijk eens vrijblijvend op onze website en vergelijk de bekende en veel verkochte Super 73 e-bike https://www.scooterspot.nl/super73 met de Phatfour e-bike serie https://www.scooterspot.nl/elektrisch/phatfour

Zijn er ook nadelen aan een elektrische fat e-bike?

Uiteraard! Ieder product heeft nadelen. Maar de nadelen worden ook bepaald door jouw persoonlijke wensen en eisen. De grotere banden kunnen wellicht niet passen in je fietsendrager achterop de auto. Maar dat is op te lossen. Belangrijk is dat je kiest voor een goede voorlichting en proefzit en proefrit. Zo kan je zelf ervaren of de fat e-bike voor jou de geschikte fiets is. Als vervanger van je huidige fiets of gewoon ernaast omdat je wilt kunnen afwisselen. En omdat je het uiterlijk gewoon mooi en stoer vindt.

Wat is ons advies?

Kom langs in de moderne en hippe showroom van Scooterspot om onze fat e-bikes te bekijken, voelen en ervaren. Wij geven je graag gratis en vrijblijvend advies. Wellicht tot binnenkort.

> Ga terug naar de homepage
 
  Edwin Jongsma     26-03-2022 10:58     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.