Wij zijn gestopt met de verkoop, onderhoud en reparaties van Super73 e-bikes.
Heeft u al een Super73 en een reparatie verzoek dan kunt u zich richten tot:


Super73 Europe
Telefoon: 020-8991361
E-mail: servicecenter-eu@super73.com
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17:00
Adres: Industrieweg 61 1115 AD Duivendrecht Nederland

Wilt u een Fat bike of e-bike kopen? 
Kijkt bij onze andere e-bikes klik hier.... 
Bezig met laden...
visibility

Super 73 ZX Agave Green

NIEUW Dé Super 73 ZX in de kleur Agave Green.

2999,00

visibility

Super 73 ZX Moon Rock Beige

Beperkte voorraad. Neem telefonisch contact op voor de actuele levertijd!

2999,00

visibility

Super 73 ZX Panthro Blue

NIEUW Dé Super 73 ZX in de kleur Panthro Blue.

2999,00

visibility

Super 73 ZX Ron Burgundy

NIEUW Dé Super 73 ZX in de kleur Ron Burgundy. Beperkte voorraad. Neem telefonisch contact op voor de actuele levertijd!

2999,00

visibility

Super 73 ZX Storm Grey Grijs

Dé Super 73 ZX in de kleur Storm Grey. Beperkte voorraad. Neem telefonisch contact op voor de actuele levertijd!

2999,00

Super 73 ZX en het merkSuper 73 ZX Logo

Super 73 is begonnen in 2016 in Californië (Amerika) en ze hebben sindsdien de markt voor elektrische fietsen op zijn kop gezet! De Super 73 ZX e-bikes zijn te herkennen aan brede banden en hebben een stoer uiterlijk.
De voordelen zijn groot. Zo heb je geen rijbewijs nodig, als je maar kan fietsen, dan is het goed! Ook mag je op alle fietspaden rijden zonder helm. Daarnaast is het niet verplicht om een verzekering af te sluiten. Je hebt met een Super 73 ZX e-bike, alle voordelen van een scooter, maar niet de nadelen ervan. Dankzij de sensor in trap-as, registreert de fiets bij de minste beweging van de pedalen dat je vooruit wilt. Het voelt alsof je op een scooter rijdt en je hoeft nauwlijks te trappen! Daarnaast is een fiets licht van gewicht en kun je hem eenvoudig meenemen in de auto.
Kom naar onze 1000m2 showroom en ervaar het zelf! 7 dagen per week, kun je een gratis proefrit maken op een Super 73 ZX e-bike.

Super 73 ZX FrameFrame Super 73 ZX

Het frame van de nieuwe Super 73 ZX is gemaakt van 6061-T6 Alloy . Dat zorgt voor een extreem stevig frame, maar zelfs lichter dan staal. Hierdoor kun je zorgeloos rijden op jouw Super 73 ZX! Ook zorgt het ervoor dat je hem eenvoudig kunt meenemen in de auto.

Afneembare accu van 48v 615wSuper 73 ZX Accu

Bij de voorganger van de Super 73 ZX, de Super 73 ZG, was de accu niet afneembaar. Dat is nu wel mogelijk. Ook wordt er standaard een oplader bijgeleverd, waardoor je de accu in 6 a 7 uur volledig vol laadt. De eerste 80% laadt de accu heel snel op, al in zo'n 2 a 3 uur.
De cellen in de accu zijn de befaamde 18650 cellen, deze cellen zijn in veel A-merk batterijen terug te vinden. De techniek is Lithium-ION en heeft dus geen geheugenfunctie. Met een vol opgeladen accu kun je gemakkelijk 40 - 80km afleggen. Dit ligt aan je trapondersteuning.

Nieuwe krachtige Powertrain motor van 1350 wattSuper 73 ZX Motor

Standaard is de motor van de Super 73 ZX, begrenst op 250watt voor de Europese markt. Indien je de Super 73 ZX off-road gaat gebruiken (dus niet op de openbare weg!), is er een optionele off-road experience kit te verkrijgen. Met deze kit, kun je de Super 73 ZX un-locken voor off-road gebruik en komt de volledige 1350watt tot je beschikking! Wauw. Dan kun je snelheden tot wel 45 - 50km bereiken.

Hoogte van het zadel

Het zadel van deze Super 73 ZX zit op een hoogte van 79cm. Ben jij tussen de 1,50m en 2,00m lang? Dan is deze zadelhoogte perfect voor jou! De hoogte van het zadel is belangrijk om jou zo comfortabel mogelijk te laten voelen tijdens het rijden met deze stoere fat e-bike.

Hoogwaardige banden

De LZRD banden van de Super 73 ZX hebben een grootte van 20 inch. Dit zorgt voor een goede grip op de weg. Naast dat de dikte van de banden voor een zeer goede grip zorgen, zorgt het agressieve zijprofiel van de banden voor de beste grip. Deze banden zijn natuurlijk ideaal voor als je op een nat wegdek rijd. Hierdoor voel je je ook altijd veilig tijdens het rijden.

De Super 73 ZX heeft vier verschillende snelheidsmodussen Super 73 ZX

Mode 1: ECO.  25 km/uur (legaal in Europa)
Mode 2: TOUR.  35 km/uur (alleen toegestaan op Privé terrein) 
Mode 3: SPORT.  45 km/uur (alleen toegestaan op Privé terrein) 
Mode 4: SUPER.  50 km/uur (alleen toegestaan op Privé terrein) "Ultimate mode"

Super 73 AppKoppel jouw Super 73 ZX met de App

Je kunt de Super 73 Z koppelen aan jou telefoon met behulp van de Super 73 app. Deze is te downloaden op zowel IOS als Android. Met deze app kun je de motor van de fiets bedienen. Naast dat je de motor kunt bedienen is er ook nog de mogelijkheid om de navigatie in te stellen. Dit wordt weergegeven in de app, maar ook op het LCD Smart Display van de e-bike zelf.

Automatische updates 

De Super 73 Z kan automatisch updates ontvangen over-the-air. Deze updates zorgen ervoor dat deze fiets altijd op de nieuwste software rijdt. 

Diverse nieuwe kleuren

De Super 73 Z is leverbaar in de kleuren: Moon Rock (Beige), Storm Grey (Grijs), Agave Green (Groen), Panthro Blue (Blauw), Ron Burgundy (Rood). 

Scooterspot Amsterdam & Super 73 Super 73 logo official retailer

Feitje... In 2018 heeft Scooterspot, het merk Super 73, naar Nederland gehaald. In 2020 heeft Super 73 zelf een Europees hoofdkantoor geopend in Nederland. Vanaf het eerste moment zijn wij liefhebbers van deze mooie e-bikes.
Wil jij ook zo'n fat e-bike proberen? Kom dan naar onze showroom in Amsterdam, een proefrit is gratis!


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.