Custom Vespa Sprint Opaco Cioccolato 25km/u
0 Reviews | Review toevoegen

Wat een waanzinnige bronze kleur! Check nu de Vespa Sprint Opaco Cioccolato in onze showroom! Hij is rijklaar, dus kan direct weg!

€ 4.999,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Custom Vespa Sprint Opaco Cioccolato
Wil jij een Vespa hebben in een unieke kleur. De Custom Vespa Sprint Opaco Cioccolato ziet er waanzinnig uit! Benieuwd hoe deze Vespa Sprint er in het echt uit ziet? Vespa is een van de bekendste scooters van de hele wereld en wordt altijd geliefd vanwege zijn Italiaanse uiterlijk. Kom langs in onze showroom om de Vespa Sprint Opaco Cioccolato te bekijken of te testen.

Lease deze Custom Vespa Sprint Opaco Cioccolato
Betaal jij liever deze Custom Vespa Sprint Opaco Cioccolato in delen? Kies dan voor onze mogelijkheid om te leasen. Zo kun je via Santander een krediet afsluiten en per maand afbetalen op basis van een gekozen looptijd (tot 72 maanden). Kom langs in onze winkel, neem telefonisch contact op of klik hier voor meer informatie. Je kan ook gelijk je maandbedrag berekenen!

Deze prijs is exclusief afgebeelde accessoires en rijklaarkosten!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten