Een bromscooter kopen of leasen doe je bij scooterspot, dé scooterwinkel van Amsterdam. Groot assortiment bromscooters op voorraad. Keuze uit verschillende merken, prijzen, modellen en kleuren. Zo vind je in ons aanbod populaire bromscooters van Piaggio, Vespa, Santini, Sym en meer. Ontdek onze scooters online of kom langs in de scooterwinkel in Amsterdam.

Kies voor een bromscooter van Scooterspot en profiteer van:

  •  Uitgebreide collectie bromscooters

  •  Bekende merken als Vespa, Piaggio en Sym

  •  Bezoek onze showroom voor een gratis proefrit

  •  In heel Nederland bezorgd

Wat is een bromscooter?

Een geel kentekenplaat op het achterspatbord is kenmerkend voor een bromscooter. Met een bromscooter kun je 45 km per uur rijden. Het dragen van een scooterhelm is dan ook verplicht. Voor het rijden op een snorscooter is daarentegen een helm niet verplicht. Een snorscooter kan maximaal 25 km per uur rijden. Je herkent een snorscooter aan een blauw kentekenplaat.

Uitgebreid assortiment bromscooters

Bij Scooterspot vind je een ruime collectie bromscooters. Zo vind je vast en zeker de bromscooter waar jij naar op zoek bent. Veel van onze modellen zijn leverbaar als snorscooter én bromscooter. Daarbij heb je de keuze uit verschillende merken, modellen en kleuren. Neem als voorbeeld een Sym bromscooter.
Met een bromscooter van Sym kun je rekenen op een kwalitatief hoge en betrouwbare scooter. De scooters rijden prettig en hebben een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn dan ook niet voor niets een van de best verkochte scootermerken van Nederland.