Handschoenen-en-beenkleden
Tucano Urbano Scooterkleding en Scooteraccessoires
 
Voor iedereen op twee wielen, waar dan ook en onder welke omstandigheid dan ook. Tucano Urbano produceert al langer dan tien jaar kleding en accessoires voor de motor/scooter community.

Of het nu om een stortbui, hittegolf, kantoorbezoek of road trip gaat, de kleding van Tucano Urbano valt altijd te combineren met je tweewieler. Dat is het basisprincipe achter de collectie: kleding en accessoires die je te allen tijde verzekeren van veiligheid en comfort en dat ook nog volgens de laatste trend.

Tucano Urbano begon ooit met de Termoscud beenkleden die je beschermde tegen de kou, wind en regen. Dit werd vooral in Italië een grote hit. Niet veel later volgde een hele kledinglijn: regenkleding, windstoppende kleding en handschoenen.

Al vele jaren voert Tucano Urbano de strijd met het slechte weer om tweewieler berijders droog en veilig op hun bestemming te krijgen. De producten zijn geschikt voor iedereen, of je nu een kantoorbaan hebt waar je met de scooter heen gaat of ieder weekend voor je hobby een rondje op de motor rijdt.
 
| MeerLet op! Wij blijven 7 dagen per week geopend. Onze Coronamaatregelen zijn:

- Houd 1,5 meter afstand van elkaar (ook van ons personeel)
- Gelieve niet met meer dan 3 mensen onze winkel betreden
- Wacht bij de ingang tot je wordt aangesproken 

Geopend 
Maandag t/m zaterdag: 9:00-18:00
Zondag: 12:00-18:00