VESPA GTV 300 HPE E5 SEI GIORNI
0 Reviews | Review toevoegen

Vespa heeft in het verleden al vele exclusieve limited editions geproduceerd, met deze nieuwe Sei Giorni limited edition krijgt dit hoofdstuk een vervolg. Met deze gelimiteerd beschikbare en genumm...

€ 6.399,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Vespa heeft in het verleden al vele exclusieve limited editions geproduceerd, met deze nieuwe Sei Giorni limited edition krijgt dit hoofdstuk een vervolg. Met deze gelimiteerd beschikbare en genummerde special edition – die nu bij de ons te bestellen is – brengt Vespa een ode aan de racing heritage van het Italiaanse merk. Exclusieve limited editions lopen als een rode draad door de rijke historie van Vespa. Enkele recente voorbeelden zijn de Vespa ‘70th Collection’ van afgelopen jaar, de Vespa PX 150th Anniversary ‘Unità d’Italia’ uit 2011, de Vespa GT 60th in 2006 en uiteraard de Vespa PX Classic (50 years) in 1996, destijds ter ere van het vijftigjarig bestaan van het stijlvolle Italiaanse scootermerk. Anno 2017 geeft Vespa een vervolg aan die lange traditie met de Vespa Sei Giorni limited edition. Met deze sportieve special blikt Vespa terug op het indrukwekkende erfgoed van het merk in de racerij, met de zesdaagse ‘International Sei Giorni’ regelmatigheidsrace waaraan Vespa in 1951 deelnam als directe aanleiding.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten