Nieuwe Piaggio Fly 2012 4-takt
 
In 2011 presenteerde Piaggio op de EICMA in Milaan, de nieuwe Fly.  De nieuwe Fly van Piaggio is nu ook bij Scooterspot te bezichtigen en word aangeboden in zowel brom als snor in de 50cc uitvoering en de 125cc variant in alle vier de kleuren! Dit zijn de kleuren wit, zwart, rood en blauw.
 
De Piaggio Fly is herboren en is vooral gefocust op stijl, comfort en veiligheid. De Piaggio Fly is de globale scooter van Piaggio en is gebouwd voor de hele wereld. De nieuwe Piaggio Fly staat voor mobiliteit voor iedereen.
De Fly is een van bekendste scooters van Piaggio en is ontworpen om aan de behoeften van automobilisten in het bijzonder in steden aan te passen. De nieuwe Piaggio Fly heeft een eleganter design maar neemt wel de karakteristieke kenmerken van de rest van de serie en biedt nog meer bescherming aan de bestuurder dan eerst.
 
Doordat de benzine tank nu onder je voetensteun is geplaatst is er nog meer ruimte in de buddy waardoor er maar liefst twee helmen in passen, daarnaast heeft de nieuwe Piaggio Fly ook nog een handschoenenkastje waarin  je makkelijk je portemonnee en telefoon in kwijt zou kunnen. Ook bevat hij twee standaards, een grote standaard in het midden voor meer stabiliteit en een zijstandaard die voor veiligheid een sensor bevat en de motor zal stoppen als u deze uitklapt.
 
Bij de motor is er gekozen voor de 50 cc 4T met  4 kleppen om te voldoen aan de omgeving omdat deze een laag verbruik heeft.
 
Type luchtgekoeld, 4-takt, 1 cilinder
Cilinderinhoud 49,9 cc
Smeersysteem Gescheiden smering
Ontstekingsysteem CDI
Startsysteem Elektrisch en kickstarter
Versnellingsbak Automaat met V-riem
Tankinhoud 6.5 liter
Remmen 220mm & 140mm schijven
Gewicht 107 kg
  
    23-07-2012 13:47