Bezig met laden...
14%
visibility

Sym Symphony ST Zwart (Black Silver) E4

De grote Sym Symphony ST Zwart direct leverbaar. Lease deze scooter al vanaf €42,- per maand!

2798,00

2398,00

14%
visibility

Sym Symphony ST Blauw (Deep Ocean Blue) E4

De prachtige Sym Symphony in de kleur Deep Ocean Blue. Lease deze scooter al vanaf €42,- per maand! Kom langs of neem contact op.

2798,00

2398,00

14%
visibility

Sym Symphony ST Matgrijs (Matt Grey) E4

De Sym Symphony in een geweldige matgrijze kleur! Één van de beste scooters al vanaf €42,- per maand! Kom langs of neem contact op.

2798,00

2398,00

14%
visibility

Sym Symphony ST Bruin (Metallic Light Brown) E4

De Sym Symphony in een geweldige metallic bruine kleur! Lease deze scooter al vanaf €42,- per maand!

2798,00

2398,00

Sym Symphony ST kopen of leasen
Een van de meest verkochte scooters van het moment is toch wel de Sym. En de Sym Symphony voelt zich helemaal thuis in diverse steden. Door specifieke eigenschappen en een uniek ontwerp kan de Sym Symphony alle wegtypen aan. Met behulp van 16 inch wielen kan je bijna gene beter gevoel ervaren. Bij ons is het mogelijk om de Sym Symphony te kopen of te leasen.

Specificaties Sym Symphony ST
De Sym Symphony ST voldoet aan de laatste norm dankzij zijn EURO 4 motor. Naast een laag verbruik heeft de Sym Symphony ook een ontzettend schone en milieuvriendelijke uitstoot. Bij de Sym Symphony ST staat wendbaarheid, comfort, veiligheid en zuinigheid vooraan. De Sym Symphony ST wordt geleverd met een hoog zadel, 16 inch wielen en een 7,5 liter tank wat zorgt dat de scooter zeer geschikt is voor lange afstanden.

Kleuren van de Sym Symphony ST
De Sym Symphony ST is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Namelijk zwart, matgrijs, donkerblauw en bruin. Alle vier de kleuren zorgen voor een mooie samenstelling. Hou je van donker? Dan is de Sym Symphony ST Zwart of Blauw misschien wel wat voor jou! Of ben je iemand die wel houdt van een gewaagde kleur? Probeer dan de Sym Symphony ST Bruin. De Sym Symphony ST Matgrijs doet het natuurlijk altijd goed! Ben je er niet helemaal over uit? Kom langs in onze winkel en laat je betoveren door de mogelijkheden.

Sym Symphony ST leasen?
Lease de Sym Symphony ST al vanaf €35,- per maand! Bij ons kun je terecht voor een leaseovereenkomst. Koop je scooter op afbetaling d.m.v. een gekozen looptijd (tot 72 maanden). Kom langs in onze showroom, neem telefonisch contact op of klik hier voor meer informatie. Vanuit huis weten of jij in aanmerking komt voor leasen? Vul het formulier dan hier in.
 


Welkom bij Scooterspot Amsterdam
De showroom is 7 dagen per week open. Maandag t/m zaterdag van 9:00 - 18:00 & zondag van 12:00 - 18:00.

Het onderdelen magazijn en de werkplaats, zijn uitsluitend open op afspraak van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 - 18:00.

Om de website en marketing te verbeteren, plaatsen wij cookies. Door naar onze website te gaan, stem je hiermee in. 

Mvg. Team Scooterspot
Adres: Pilotenstraat 15 Amsterdam