Vespa Elettrica Aluminium/Chrome Showroom scooterspot Vespa Elettrica Aluminium/Chrome Vespa Elettrica Aluminium/Chrome
Vespa Elettrica Aluminium/Chrome Showroom scooterspot Vespa Elettrica Aluminium/Chrome Vespa Elettrica Aluminium/Chrome
Vespa Elettrica Aluminium/Chrome
Lang verwacht en nu toch gekomen.. vanaf nu hebben wij een elektrisch aangedreven Vespa in de showroom. Piaggio heeft hem de passende naam Vespa Elettrica meegegeven.
€ 7.259,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Vespa Elettrica chrome

De Elektrische scooter van Vespa heeft de volgende voordelen:
  1. 80% opladen in 1 uur
  2. Actieradius van 100km
  3. Elektrisch achteruitrijden
  4. In 5 seconden naar topsnelheid
  5. TFT-kleurenbeeldscherm

Uiterlijk en comfort Vespa Elettrica chrome

De Vespa Elettrica wordt geleverd in een aluminium grijze kleur. Deze chrome uitvoering heeft chrome accenten. Namelijk de sierlijsten, zijkant van de velgen, de grille en de zadelbies. Qua uiterlijk is hij gelijk aan de welbekende Vespa Primavera. Je levert dus niets in op het uiterlijk als je deze elektrische scooter gaat rijden. Hij ziet er net zo retro uit als de andere Vespa modellen. Maar dan elektrisch.

De Vespa Elettrica heeft een mooi TFT-kleurenbeeldscherm en een mogelijkheid om je telefoon te koppelen aan de e-scooter. Zo kun je handsfree bellen en muziek luisteren. Hiervoor heb je wel een Bluetooth helm nodig. Op het scherm kun je zien hoe vol je accu nog is, hoeveel kilometer je nog kunt rijden, je snelheid, de temperatuur en hoe laat het is.

Qua zitcomfort is de Vespa Elettrica ook gelijk aan de Vespa Primavera. Je kunt dus heel makkelijk met twee personen rijden. En beide hebben genoeg ruimte om comfortabel te zitten.

De Vespa Elettrica heeft 3 rijprogramma’s namelijk eco, power en reverse.  Met de eco stand kun je meer kilometers afleggen op een accu. Dit komt omdat de elektrisch Vespa dan energiebesparend rijdt. Met de Power stand kun je supersnel optrekken en snel accelereren. In deze stand gaat je accu wel sneller leeg. In de reverse stand kun je achteruitrijden.

De bergruimte van de Vespa Elettrica is iets minder dan bij de Primavera. Dit komt door de accu. Maar er blijft genoeg ruimte over voor je helm en slot. Hij heeft ook nog een dashboardkastje waar bijvoorbeeld je telefoon in past. Hier kun je ook je telefoon opladen, er zit namelijk een usb-aansluiting is het kastje.

Veiligheid Vespa Elettrica chrome

De Vespa Elettrica is voorzien van ledverlichting. Door ledverlichting ben je beter zichtbaar. Wel zo veilig!
De Vespa Elettrica heeft ook een revers mode. Dit betekent dat hij elektrisch achteruitrijdt. Zodra je dit doet om bijvoorbeeld te keren, klinkt er een signaal. Zo weten omstanders ook dat je achteruitgaat.


Techniek Vespa Elettrica chrome

Met de Vespa Elettrica rijd je je niet op brandstof maar op elektriciteit. Hij is voorzien van een krachtige elektromotor. Deze motor heeft een continuvermogen van 3.5kW en een piekvermogen van 4.0kW. Met dit vermogen zit je in ongeveer binnen 5 seconden op topsnelheid. Dat haalt een scooter met 50cc benzinemotor niet. Zo laat je iedereen achter je als je wegrijdt bij een stoplicht.
Je kunt de Vespa Elettrica in 1 uur voor 80% vol laden. Het volledig opladen duurt ongeveer 4 uur. Je kunt met een volle accu zo’n 100 kilometer rijden. De Vespa Elettrica is leverbaar in een 25km snorscooter en een 45km bromscooter. In de praktijk kun je met een snorscooter meer kilometers op je accu rijden dan met een bromscooter.

De accu van de Vespa Elettrica is niet uitneembaar. Je laadt de accu op door middel van de oplaadstekker die onder het zadel zit. Deze trek je uit en stop je in een normaal stopcontact. Vergeet na het laden niet het deksel terug te doen op de oplaad stekker onder je zadel. Anders start je Vespa Elettrica niet.

De Vespa Elettrica heeft een remenergie-terugwin systeem. Dit betekent dat tijdens het remmen energie wordt teruggewonnen. Hiermee wordt de accu bijgeladen. Deze optie kun je zelf aan- of uit zetten.


Accessoires Vespa Elettrica chrome

Er zijn veel accessoires verkrijgbaar voor de Vespa Elettrica. Bijvoorbeeld een bluetooth helm, beschermbeugels en handvatverwarming. Kom naar onze showroom en we laten je alle mogelijkheden zien.

Waarom de chrome Vespa Elettrica kopen bij Scooterspot?

Bestel de Vespa Elettrica via onze website www.scooterspot.nl. Of beter nog…. Kom langs in onze showroom van meer dan 1000m², maak een proefrit en laat je alles uitleggen en zien door ons enthousiaste verkoopteam!

Scooterspot bestaat al meer dan 9 jaar. We hebben een megagrote showroom die 7 dagen per week open is. Onze verkopers zijn op de hoogte van alle nieuwste snufjes en mogelijkheden. Onze monteurs kennen alle hoekjes en gaatjes van alle soorten scooters en zowel benzine als elektrische scooters. Dus ook de Vespa Elettrica kennen zij van binnen en van buiten. Je kunt daarom niet alleen je Vespa Elettrica bij ons kopen, voor een beurt en reparatie ben je bij ons ook aan het juiste adres! 

Leverbare kleuren Vespa Elettrica

De Vespa Elettrica ’s hebben in de basis allemaal dezelfde aluminium grijze kleur. Alleen de sierlijsten, zijkant van de velgen, de grille en de zadelbies hebben een andere kleur.

Naast chrome zijn ook volgende kleuren leverbaar: Zwart, groen, blauw, aluminium en geel.
Heb je de Vespa Elettrica toch liever in een hele andere kleur? Geen enkel probleem. Wij kunnen hem in de kleur maken zoals jij hem wilt. Kijk voor voorbeelden van de door ons gemaakte custom Vespa scooters hier.

Technische specificaties Vespa Elettrica

Vermogen: 4 kW (5,4 pk)
Gewicht: 102 kg
Accu: Lithium (LFP)
Levensduur accu: 1.000 cycli
Actieradius: 100 km (45 km/h) 120 km (25 km/h)
Oplaadtijd: 4 uur volledig en 80% na 1 uur

Tot ziens bij Scooterspot!
Pilotenstraat
1059 CH Amsterdam