Super 73 C1X

Maak een proefritVragen over dit product?
DE GROOTSTE SCOOTERWINKEL VAN NEDERLAND
  • Mega scooter en e-bike showroom
  • Proefrit maken is gratis
  • Alle bekende merken inclusief elektrisch
  • Bezorging aan huis in NL / BE
  • Koop, lease of betaal in 3 termijnen!

Plus- en minpunten

product pro icon Snelheden hoger dan 120km/uur
 
product pro icon 80% opladen in minder dan een uur
product pro icon Zadelhoogte 79cm
product pro icon LED verlichting
product con icon Rijbewijs & Helm nodig

Productomschrijving

Super 73 C1X

De Super 73 C1X zal naar verwachting leverbaar zijn vanaf eind 2023. Mede dankzij zijn stoere uiterlijk is de Super 73 C1X een echte blikvanger. Deze nieuwe Super 73 is de eerste Motorbike die Super 73 op de markt gaat brengen. Voorheen heeft Super 73 namelijk enkel e-bikes op de markt gebracht. Dit is dus een grote stap voor Super 73 om de C1X te introduceren.

Super 73 C1X Specificaties

Deze unieke motorbike kan snelheden bereiken van hoger dan 120 km/uur! Daarnaast zit er een krachtige accu in die erg snel oplaadt. Zo wordt de eerste 80% al opgeladen in minder dan een uur. De Super 73 C1X komt met 15 inch Bridgestone Battlax Scooter SC2 banden. Deze banden zorgen voor een extreem goede wegligging. Hierdoor kun je veilig deelnemen aan het verkeer. Standaard zit er op de Super 73 C1X LED dagrijverlichting en een LED koplamp. Het zadel zit op een hoogte van 79cm (zelfde als bij de Super 73 ZX). Als jij een lengte hebt tussen de 150cm en 200cm, dan kun je het beste rijden op de Super 73 C1X. Verder zit er een hoge kwaliteit vering in verwerkt van het merk: WP Suspension. Deze vering is ook te vinden in andere A-merk motoren zoals: Honda, Kawasaki, Suzuki en Yamaha.

Super 73 C1X leasen of in termijnen betalen

Lukt het niet om de nieuwe Super 73 C1X in 1x te betalen? Of hou je liever nog wat centen over voor andere dingen? Geen enkel probleem! Betaal de fiets in 3 termijnen met In3 of kies voor leasen met Santander. Meer lezen over In3? Klik hier. Wil je meer lezen over Santander? Klik dan hier.

Pre-order de Super 73 C1X nu!

Om te zorgen dat jouw motorbike bij de leverigen, uitgeleverd wordt, bestel hem nu alvast. Betaal 15% aan. Hoe? Bel of mail ons. Tel 020-4080850 of email info@scooterspot.nl

in3Betaal in 3 termijnen zonder kosten!
 

Sluiten