Scooter lease of in drie termijnen betalen?

Scooter leasen of scooter in termijnen betalen! Is dat mogelijk?

Je bent van plan om een scooter te gaan aanschaffen, maar na een grondige inventarisatie kom je er achter dat je niet genoeg geld hebt om de scooter te kopen. Maar je wilt wel snel kunnen beschikken over de scooter en gaan rijden. Zeker nu de zomer in aantocht is zie je jezelf al lekker door de stad cruisen, naar het strand gaan en de zomerse files ontwijken. Maar ook even snel een boodschap doen en voor de deur parkeren is een gemak waar je graag gebruik van wil maken. Hoe werkt het leasen van een scooter of het betalen van een scooter in termijnen?

Een scooter leasen, hoe werkt dat?

Eigenlijk heel simpel. Je bepaalt welk maandbedrag je als budget hebt en je kiest een leasetermijn. Je kan het aanschafbedrag uitsmeren over een lease periode van 12 maanden, 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden, 60 maanden of 72 maanden. De keuze van de looptijd bepaal je aan de hand van jouw budget, de mogelijke extra accessoires die je wil aanschaffen en de tijd dat je de scooter wilt blijven gebruiken. Mocht je gedurende de looptijd van het scooter leasen contract extra budget beschikbaar krijgen dan mag je ook vervroegd aflossen. Want op een dag wil je misschien wel weer het allernieuwste model gaan aanschaffen van jouw favoriete scootermerk. En je betaalt alleen rente over het openstaande bedrag. Om uit te rekenen wat het te betalen maandbedrag wordt van jouw favoriete scooter hebben we een handige scooterflex lease tool ontwikkelt. In een oogopslag zie je direct de maandelijkse kosten aan de hand van de parameters die jij invult. Klik op deze link en ga aan de slag; https://www.scooterspot.nl/scooterlease

Een scooter in termijnen betalen, is dat mogelijk?

Je hebt het totale aanschaf bedrag van jouw favoriete scooter nu niet beschikbaar, maar binnenkort wel. En je wilt geen scooter leasen. Maar je wilt wel direct en snel kunnen rijden en profiteren van het mooie weer en de lange zomeravonden. Je wilt het liefst in termijnen betalen. Hoe werkt dat? Dit is mogelijk met het IN3 concept. IN3 staat voor betalen in 3 termijnen. Het IN3 concept biedt jouw de volgende voordelen;
  • Geen BKR toetsing
  • 0% rente 
  • Geen vaste arbeidsovereenkomst nodig
  • Simpel in 3 termijnen betalen
Je betaalt eenmalig 3,5% van het aanschafbedrag voor de administratie kosten en je kan gaan rijden. Als jouw scooter € 1000,- kost, dan betaal je eenmalig € 35,- aan kosten. Wil je van deze regeling gebruik maken dan kan je direct contact opnemen met een van de Scooterspot verkoop medewerkers. Via telefoonnummer 020-4080850.

Mocht je nog twijfelen tussen scooter leasen of een scooter in termijnen betalen via het IN3 concept kom dan gerust bij ons langs in de showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken we dan samen jouw wensen, kan je direct proefrijden, de accessoires mogelijkheden afstemmen en weet je ook wanneer de scooter in jouw geliefde uitrusting geleverd kan worden. We wensen je alvast een prettige zomer.
 
  Edwin Jongsma     02-07-2022 08:50     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.