Phatfour FLX Geel Phatfour FLX Geel Phatfour FLX Geel Phatfour FLX Geel Phatfour FLX Geel Phatfour FLX Geel Phatfour FLX Geel Phatfour FLX Geel
Phatfour FLX Geel Phatfour FLX Geel Phatfour FLX Geel Phatfour FLX Geel Phatfour FLX Geel Phatfour FLX Geel Phatfour FLX Geel Phatfour FLX Geel
Phatfour FLX Geel
Bekijk hier de NIEUWE Phatfour FLX! Phatfour heeft deze nieuwe Phatfour uitgebracht in 2023 en is een prachtfiets op de fietspaden! Nu met een gratis kettingslot bij aankoop van een slotbak!
€ 2.989,00
Prijs per stuk
Plus- en minpunten:
product pro icon
Krachtige Bafang motor
product pro icon
Uitneembare accu
product pro icon
Hydraulische remschijven
product pro icon
Veel accessoires beschikbaar
product con icon
Slot niet inbegrepen
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Phatfour FLX elektrische fiets

De Phatfour FLX is DE nieuwe e-bike van Phatfour geïntroduceerd in 2023! Wil jij een van de eerste zijn die kan gaan genieten op de openbare wegen op deze prachtige e-bike? Lees hieronder dan meer informatie en bestel hem direct op onze website of kom langs in onze winkel om hem te bekijken en een proefrit te rijden! Deze fiets komt standaard met een 500Wh accu en is ook te verkrijgen met een 750Wh wat er voor zorgt dat deze fiets nog meer power heeft en je er langere afstanden mee kunt rijden. De accu is uiteraard afneembaar en vereist een oplaadtijd van 5 uur (500WH) en 7 uur (750Wh). De Phatfour FLX komt in de kleuren Zwart, Geel en Groen. Genoeg keuze dus!

Actieradius 500Wh en 750Wh accu

Hieronder ziet u een tabel waarin duidelijk wordt wat de verschillen zijn tussen de actieradiussen van de twee verschillende accu’s:
Phatfour FLX actieradius
Te zien op de foto hierboven is dat de Phatfour FLX ook beschikt over 3 rijstijlen namelijk: Eco, Active & Lazy. Aan de hand van deze informatie kun je opmaken dat de verschillende rijstijlen uiteraard invloed hebben op de daadwerkelijke actieradius. De weersomstandigheden hebben natuurlijk ook veel invloed op de actieradius. Dit allemaal is zichtbaar in de bovenstaande tabel.

Pluspunten Phatfour FLX

+ Zeer krachtige Bafang motor
+ Uitneembare accu
+ Hydraulische remschijven
+ Veel accessoires beschikbaar

Phatfour FLX bij Scooterspot

Ben jij nou nieuwsgierig naar deze NIEUWE Phatfour FLX? Twijfel niet en kom naar onze winkel aan de Pilotenstraat in Amsterdam. Wij hebben een grote showroom waar je even rond kunt kijken. De Phatfour FLX staat hier voor jou klaar en je kunt gerust een proefrit maken.