Nieuwe Super 73 RX

Super 73 RX binnenkort in Nederland

En dit is wat je moet weten!
Aluminium Alloy Frame nieuwe Super 73 RX

Het aluminium frame van vliegtuigkwaliteit 6065/7071 is lichter en stijver dan staal. Aluminium is ook roest- en corrosiebestendig voor zorgeloos rijden onder alle omstandigheden.

 
Vering nieuwe Super 73 RX

De RX heeft een omgekeerde spiraalveer met luchtondersteuning en een achterklep Coilover mono-shock. Het volledig instelbare veersysteem van de RX omvat voorbelasting, compressie en rebound-aanpassingen, zodat rijders het systeem kunnen afstemmen op hun gewenste rijstijl.
 

 

Motor nieuwe Super 73 RX

Alle motorfietsen uit de R-serie worden aangedreven door een krachtige borstelloze DC-hubmotor met interne transmissie die tot 2000 watt piekvermogen kan produceren.

Batterij nieuwe Super 73 RX

De RX wordt aangedreven door een geavanceerde batterij van 960 wattuur, de grootste in dit segment. Dit levert een geschat bereik van 60+ km * op 20 mph bij alleen-gasbediening en een geschat bereik van 100+ km * op ECO-pedaalhulpmodus.


Koplamp nieuwe Super 73 RX

Zie verder met de nieuwe Roxim Z4E Elite high-output 600 lumen LED-koplamp. Om de rommel van de kabels te minimaliseren, beschikt de R-serie over interne kabelgeleiding die de bedrading in het frame helpt verbergen en beschermen.

 

Remmen nieuwe Super 73 RX

De RX maakt gebruik van een krachtig Tektro-remsysteem met gesmede aluminium remklauwen met 4 zuigers en 203/180 mm-rotors. De rotors zijn 28% dikker dan standaard fietsremrotors die de remrespons, warmteverspreiding en hittetolerantie verbeteren, wat resulteert in een langere levensduur van de rem.

 BDGR Banden nieuwe Super 73 RX

Alle motoren uit de R-serie bevatten de geheel nieuwe BDGR-band. Met een breedte van 5 inch is de geheel nieuwe BDGR-band de breedste en meest agressieve 20-inch vetmatras voor alle terreinen. De BDGR is de eerste band die constructiemethoden voor motorfietsen en fietsbanden combineert om aan de behoeften van dit revolutionaire voertuig te voldoen. Het gepatenteerde SUPER73-loopvlakpatroon is ontworpen om de tractie te verbeteren, het weggeluid te verminderen en de stabiliteit te vergroten voor zowel on-road als lichte off-road rijden.


 

Zadel nieuwe Super 73 RX

Een stijlvolle en comfortabele stoel in cafe racer-stijl is standaard op alle R- en RX-modellen. De Super73-RX is verkrijgbaar in één maat. Met een 32 inch zithoogte, verstelbaar stuur en een gewichtsbeperking van 325lb is de Super73-RX ontworpen om comfortabel plaats te bieden zowel kleine als grote bestuurders.

 

  Daniel     12-02-2020 12:55     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Dennis -  12-02-2020

Gruwelijk!!! Wat kost die?