De Diablo RKS

De Diablo RKS e-bike is zeer geschikt voor woon-werk verkeer en makkelijk te rijden voor zowel mannen als vrouwen. Een groot pluspunt van deze fatbike is dat het standaard een loveseat heeft waardoor je makkelijk met z’n tweeën op deze fiets van A naar B kan. Naast de loveseat heeft deze Diablo RKS standaard twee zijspiegels zodat je goed kunt zien wat er achter je gebeurd. Verder is deze fantastische e-bike scherp geprijsd ten opzichte van de andere e-bikes.

Actieradius Diablo RKS

De Diablo RKS heeft een 696Wh 14,5Ah accu waarmee je gemakkelijk de 70-120 km actieradius aantikt. Deze e-bike is dus geschikt voor de kortere afstanden, maar ook zeker voor de langere afstanden. De actieradius is uiteraard afhankelijk van bepaalde omstandigheden zoals het gewicht van de bestuurder, het weer, hoogteverschillen en de bandenspanning.

Pluspunten Diablo RKS

+ Bevat 7 Shimano versnellingen
+ Half gesloten kettingkast
+ Verende voorvork
+ Schijfremmen
+ Scherpe prijs

De Diablo RKS bij Scooterspot

Ben jij nou nieuwsgierig naar deze Diablo RKS? Twijfel niet en kom naar onze winkel aan de Pilotenstraat in Amsterdam. Wij hebben een grote showroom waar je even rond kunt kijken. De Diablo RKS staat hier voor jou klaar en je kunt gerust een proefrit maken.


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.