Bezig met laden...
visibility

Aprilia SR GT 125 Blauw

Een motorscooter met een super stoer karakter en tegelijkertijd erg compact. Graag een proefritje maken? Neem dan even contact met ons op!

4399,00

visibility

Aprilia SR GT 125 Grijs

Een motorscooter met een super stoer karakter en tegelijkertijd erg compact. Graag een proefritje maken? Neem dan even contact met ons op!

4399,00

De Aprilia SR GT 125 en het merkaprilia logo

Aprilia is begonnen in 1968 en is een Italiaans (motor)scooter merk. Eind 2004 ontstonden er geldproblemen bij Aprilia en is het merk overgnomen door een van de bekendste scootermerken Piaggio. De Aprilia SR GT 125 motorscooters zijn beschikbaar in 3 standaard kleuren (Zwart, Grijs en Blauw). Je herkent de Aprilia SR GT 125 aan het strakke design en de looks van een motor. Kom naar onze winkel en ervaar deze prachtige motorscooter zelf! 7 dagen per week open. Je kunt een gratis proefrit maken op de Aprilia SR GT 125!

aprilia sr gt 125De Aprilia SR GT 125

Ervaar de comfortabele ritten met deze Aprilia motorscooter die stoere looks heeft! Wat heeft deze motorscooter? Je kunt beter vragen: wat heeft deze motorscooter niet?! De opties die op deze motorscooter zitten zijn onder andere: ledverlichting, start/stop systeem en een ruime buddybak. Deze motorscooter wordt aangedreven door een moderne viertakt 125cc Euro5 injectiemotor.

Betaalmogelijkheden Aprilia SR GT 125 motorscooterin3 aprilia sr gt 125

Naast kopen of leasen, is het ook mogelijk om de Aprilia SR GT 125 in drie termijnen te betalen. E.e.a. onder voorbehoud goedkeuring van de geldverstrekker. Kom eens langs in de showroom, bel voor de mogelijkheden of kijk op de website bij lease of betalen in termijnen.
 


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.