Bezig met laden...
visibility

AGM VX50 PLUS-i blauw

Prachtige blauwe retroscooter met injectiemotor.

1899,00

visibility

AGM VX50 PLUS-i matzwart

Prachtige matzwarte retroscooter met injectiemotor.

1899,00

De AGM VX50 PLUSi heeft veel voordelen, waaronder:

  • 12 inch wielen
  • USB aansluting
  • Injectiemotor
  • Groot zadel

Uiterlijk en comfort AGM VX50 PLUS i

De AGM VX50 PLUSi lijkt qua uiterlijk sterk op de Vespa Primavera en heeft 5 spaaks sportvelgen. Het zadel op de AGM VX50 Plus-i biedt veel steun en zit erg lekker. Dit is vooral erg fijn als je langere afstanden rijdt. Het zadel van de AGM VX50 Plus-i heeft een ribbelpatroon. Dit zorgt voor meer grip. Het zadel is ook ruim genoeg om met twee personen comfortabel te kunnen zitten. Kom je snel proefrijden en dit zelf ervaren?

De scooter heeft ingebouwde en verhoogde voetsteps hierdoor zit de passagier nog fijner achterop.

Op de AGM VX50 PLUSi zit ook standaard een achter drager en is hij voorzien van een zijstandaard.
Ook heeft deze retroscooter een USB aansluiting. Deze is te vinden onder het zadel. Optioneel kun je ook een USB-aansluiting onder het stuur laten monteren.

De AGM VX50 PLUS i is ook ontzettend goed geveerd. Dit komt doordat deze betaalbare retroscooter een voorvork met dubbele telescoopvering heeft en de achterkant voorzien is van een monoschok. Dit is onwijs fijn als je binnen de stad rijdt, maar ook lekker comfortabel buiten de stad.

Veiligheid AGM VX50 PLUS i

Met deze retro scooter heb je lekker veel grip. Dit komt door de 12 inch wielen die erop zitten. Door de grotere wielen maak je beter contact met de weg. Als je deze dan ook nog eens uitvoert met banden met meer grip, dan is de kans dat je uitglijdt een heel stuk minder. Onze medewerkers leggen je graag het verschil uit van de banden. 

Motortechniek AGM VX50 PLUS i

Qua motortechniek is de AGM VX50 PLUSi enorm verbeterd. Hij is wordt aangedreven door een 3b3-motorblok en deze injectiemotor is voorzien van een Continental EFI-systeem.

AGM VX50 PLUS i scooter kopen bij Scooterspot

Scooterspot bestaat al 10 jaar. We hebben een hele grote showroom die 7 dagen per week open is. Onze verkopers zijn op de hoogte van alle nieuwste snufjes en mogelijkheden. Onze monteurs kennen alle hoekjes en gaatjes van alle soorten scooters. Dus ook van de AGM VX50 PLUS i. Je kunt daarom niet alleen je AGM scooter bij ons kopen, voor een beurt en reparatie ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Uitvoeringen en kleuren AGM VX50i

De AGM VX50 PLUS-i is leverbaar in de kleuren matzwart en blauw.
Beide zijn leverbaar in en 25 km/u snorscooter en 45 km/u bromscooter.
 


Openingstijden
Showroom, werkplaats & magazijn:
Dinsdag t/m zaterdag 9:00-18:00


Zondag 12:00-17:00 showroom open
Werkplaats & onderdelen magazijn gesloten


Cookies
Wij gebruiken cookies ter verbetering van onze website en voor marketing doeleinden.
Bel 020-4080850 voor meer informatie.