AGM Goccia Scooters

De AGM Goccia scooters komen in 3 modellen, namelijk de GEV1000, de GEV2000 en de G01TX. Alle drie de modellen zijn super comfortabel en rijden heerlijk! Wil jij meer lezen over deze scooters en de verschillen tussen deze modellen? Lees dan hieronder meer of klik op een van de modellen.

AGM Goccia GEV1000

De nieuwe en zeer krachtige 1000W motor is vooral erg zuinig. Dit zorgt ervoor dat deze nieuwe scooter veel vermogen heeft en een laag energieverbruik. Deze elektrische scooter is te verkrijgen in de variant met een 20Ah accu en een wat krachtigere 30Ah accu. De accu zit verwerkt onder het zadel en is makkelijk afneembaar. Door de oplader wordt het mogelijk gemaakt om de accu binnen 4 uur bijna helemaal vol op te laden (90%). De variant met de 20Ah accu heeft een actieradius van 60km. Vind jij 35km nog niet genoeg? Dan hebben wij ook de 30Ah accu voor u! Deze accu heeft een actieradius van 45km. Deze scooter is verkrijgbaar in de snorfiets (25km/u) en de bromfiets (45km/u) variant. Deze scooter heeft een verstelbaar stuur, dit is erg handig zodat je hem helemaal naar uw lengte kunt aanpassen. De precieze afmetingen van de AGM Goccia zijn 1700 x 660 x 1050 mm. Ook de lage opstap van 36 cm is een groot voordeel. Deze elektrische scooter heeft 14 inch wielen. Door deze wielen is de scooter erg wendbaar.
De scooter is voorzien van een modern digitaal display, waar je gemakkelijk de snelheid, gereden afstand en het batterijpercentage kunt zien. Naast dit mooie digitale display heeft deze scooter ook LED verlichting wat er voor zorgt dat u altijd goed zichtbaar bent. Een andere vette optie is de sportstand, door de sportstand krijgt u een extra boost die u soms wel nodig zult hebben. Is uw telefoon leeg als u onderweg bent? Geen probleem! Deze scooter is namelijk ook nog eens uitgerust met een USB aansluiting.

AGM Goccia GEV2000

De nieuwe en zeer krachtige 1500W motor is vooral erg zuinig. Dit zorgt ervoor dat deze nieuwe scooter veel vermogen heeft en een laag energieverbruik. Deze elektrische scooter is te verkrijgen in de variant met een 20Ah accu en een wat krachtigere 30Ah accu. De accu zit verwerkt onder het zadel en is makkelijk afneembaar. Door de oplader wordt het mogelijk gemaakt om de accu binnen 5 uur bijna helemaal vol op te laden (90%). De variant met de 20Ah accu heeft een actieradius van 35km. Vind jij 35km nog niet genoeg? Dan hebben wij ook de 30Ah accu voor u! Deze accu heeft een actieradius van 45km. Deze scooter is verkrijgbaar in de snorfiets (25km/u) en de bromfiets (45km/u) variant. Deze scooter heeft een verstelbaar stuur, dit is erg handig zodat je hem helemaal naar uw lengte kunt aanpassen. De precieze afmetingen van de AGM Goccia zijn 1820 x 730 x 1060 mm. Deze elektrische scooter heeft 14 inch wielen. Door deze wielen is de scooter erg wendbaar.
De scooter is voorzien van een modern digitaal display, waar je gemakkelijk de snelheid, gereden afstand en het batterijpercentage kunt zien. Naast dit mooie digitale display heeft deze scooter ook LED verlichting wat er voor zorgt dat u altijd goed zichtbaar bent. Een andere vette optie is de sportstand, door de sportstand krijgt u een extra boost die u soms wel nodig zult hebben. Is uw telefoon leeg als u onderweg bent? Geen probleem! Deze scooter is namelijk uitgerust met een USB aansluiting.

AGM Gocia G01TX

De AGM Goccia G01TX heeft een krachtige middenmotor van maarliefst 1100W. Dit leidt tot een laag energieverbruik en veel vermogen, zodat jij heerlijk kunt rijden op deze nieuwe AGM Goccia. Deze scooter is voorzien van een 30Ah accu en zorgt ervoor dat je maximaal 65km kunt rijden op en volle accu (25km/u model). Verder is deze AGM Goccia G01TX licht van gewicht. Deze scooter weegt namelijk 70kg. Door het lichtgewicht is deze AGM goed wendbaar. Andere slimme features zijn: Digitaal display, Alarm en 2 rij modussen (Sport/Eco).

Scooterspot en de AGM Goccia

Scooterspot verkoopt deze AGM Goccia scooters met veel trots. Zou jij de scooters nou in het echt willen bekijken en misschien zelfs willen testritten? Kom dan gerust even langs bij ons in de showroom en wie weet is dit wel DE scooter voor jou!
 


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.