Vespa Sprint Racing Sixties Wit E5 I-GET Vespa Sprint Racing Sixties Wit E5 I-GET Vespa Sprint Racing Sixties Wit E5 I-GET
Vespa Sprint Racing Sixties Wit E5 I-GET Vespa Sprint Racing Sixties Wit E5 I-GET Vespa Sprint Racing Sixties Wit E5 I-GET
Vespa Sprint Racing Sixties Wit E5 I-GET
0 Reviews | Review toevoegen
Het allernieuwste model van Vespa. De Vespa Sprint Racing Sixties in de kleur wit. 7 dagen open! Betaal in 3 termijnen zonder rente!
€ 4.339,00
€ 3.789,00
Prijs per stuk
Variatie: Vespa Sprint Racing Sixties Wit E5 I-GET
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Vespa Sprint Racing Sixties Wit

De Vespa Sprint Racing Sixties Wit is leverbaar in zowel snor als brom variant. Wat de Vespa Sprint Racing Sixties Wit uitvoering zo speciaal maakt is het chique karakter. We kenden de Sprint al in verschillende uitvoeringe, maar de Racing Sixties is er eentje die we nog nooit eerder hebben gezien. Je kunt de Vespa Sprint Racing Sixties Wit herkennen aan de zijn gouden velgen, striping door het midden en zwarte accenten.

Waarom de Vespa Sprint Racing Sixties Wit?
Los van het uiterlijk staat Vespa natuurlijk bekend om een zeer hoge kwaliteit. Zowel motor technisch als het materiaalgebruik is over alles heel goed nagedacht. Dit hebben zij ook op de Vespa Sprint Racing Sixties Wit toegepast. Daarnaast is de Vespa Sprint Racing Sixties Wit ook nog een zeer geschikt om om te bouwen naar een Custom scooter.

Vespa Sprint Racing Sixties Wit leasen
Kun jij de Vespa Sprint Racing Sixties Wit niet direct volledig betalen? Geen probleem! Wij geven met behulp van Santander de mogelijkheid om (een deel) op leasebasis af te sluiten. Zo kun je de Vespa Sprint Racing Sixties Wit maandelijks betalen en zo snel mogelijk al van genieten. Klik hier om te kijken hoe het werkt om deze Vespa Sprint Racing Sixties Wit te leasen. Toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Zowel telefonisch als fysiek zijn wij 7 dagen per week bereikbaar!

Vespa Sprint Racing Sixties Wit in 3 termijnen betalen zonder rente!
Wil jij liever niet langer dan een jaar vast zitten aan een financiering? Maak dan nu gebruik van In3. Deze betaalwijze geeft jou de optie om de Vespa Sprint Racing Sixties Wit in 3 termijnen te betalen en dat zonder rente! Ook word je niet BKR geregistreerd en wordt er niet naar het inkomen gekeken. Meer lezen over hoe je de Vespa Sprint Racing Sixties Wit in 3 termijnen kan betalen? Klik dan hier!

Test de Vespa Sprint Racing Sixties Wit nu!
Wil jij eerst heel graag deze Vespa Sprint Racing Sixties Wit testen? Dat kan! In onze showroom van 1000m2 staat er altijd één waar jij een proefrit op kunt maken. Wij zullen jou helpen en instructies geven bij het testrijden van de Vespa Sprint Racing Sixties Wit, ook als het je eerste keer is. Ben jij gelijk geïnteresseerd? Laat dan een offerte maken voor de Vespa Sprint Racing Sixties Wit om te kijken wat deze scooter jou gaat kosten met eventuele extra accessoires.
 

  in3Betaal in 3 termijnen zonder kosten!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.