Motorscooter Vespa GTS 300 HPE

De nieuwe Vespa GTS 300 HPE heeft vele voordelen! Onder andere is het verbruik verbeterd, door aanpassingen aan de motor heeft hij meer vermogen en meer koppel. Het onderhoudsinterval is verdubbeld naar 10.000 km. Hij is uitgevoerd met LED verlichting, het motorblok is al klaar voor Euro5, het zadel is comfortabeler en er is ruimte voor 2 helmen. Kijk op deze pagina onder de product foto's. Daar staan nog meer voordelen beschreven van de Vespa motorscooter GTS 300 HPE.

Verbeteringen Vespa GTS 300 HPE

  • Verbruik: van 1 op 29,4 naar 1 op 31,2
  • 12% meer vermogen
  • 18% meer koppel
  • Onderhoudsinterval verdubbeld naar 10.000 km
  • LED verlichting
  • Motorblok klaar voor Euro5 emissie eis
  • Comfortabeler zadel
  • Ruimte voor 2 helmen

Veiligheid Vespa GTS 300 HPE

De Vespa GTS 300 HPE is onder andere uitgevoerd met ABS en ASR. ASR voorkomt dat het achterwiel doorslipt wanneer er geen grip meer is op het wegdek. ABS ondersteunt het remsysteem en voorkomt dat de wielen blokkeren tijdens krachtig remmen. De koplamp is nu ook voorzien van LED. Daarnaast heeft de Vespa motorscooter GTS 300 HPE ook LED dagrijverlichting. LED zorgt voor een betere lichtopbrengst en daardoor ben je beter zichtbaar in het verkeer. Ook tijdens filerijden en donkere winterdagen. Wel zo veilig!

Uiterlijk en comfort Vespa GTS 300 HPE

Het design van de Vespa motorscooter GTS 300 HPE is veel mooier geworden. Hij heeft onder andere een ronde koplamp met chromen ring er omheen. Dit geeft het model een retro uiterlijk. De zitpositie van de Vespa GTS 300 HPE is geschikt voor alle posturen. Scooterspot heeft dit getest met een vrouw van 1.60m en een heer van 1,96. Zelfs achter de heer van bijna 2.00m is er nog voldoende ruimte voor een passagier. Handig is het dan ook dat er 2 open helmen onder het zadel passen. Scooterspot verkoopt helmen waarvan er 2 passen onder het zadel van de Vespa GTS 300 HPE. Ook is er als accessoire een topkoffer beschikbaar om helmen mee te nemen die niet onder het zadel passen. Er is aan het uiterlijk van de Vespa GTS 300 HPE nog veel meer veranderd. Te veel om op te noemen eigenlijk. Kom daarom naar de showroom van Scooterspot aan de Pilotenstraat 15 in Amsterdam. Hier kun je de Vespa motorscooter GTS 300 HPE uitgebreid bekijken en proefrijden.

Techniek Vespa GTS 300 HPE

Qua techniek is er ook veel veranderd aan de Vespa GTS 300 HPE. Het 300cc HPE-blok is voorzien van een nieuwe cilinderkop, kleppen en nokkenas. Daarnaast heeft de motorscooter een nieuw type bougie, airbox en een dikkere V-Snaar gekregen. Ook zijn er wijzigingen aangebracht aan het injectiesysteem. Dit zorgt voor 12% meer vermogen en 18% meer koppel. Hierdoor trek je sneller op en kun je goed meekomen met het verkeer. Het verbruik is verbeterd naar 1 op 31,2. De Vespa motorscooter GTS 300 HPE heeft een tankinhoud van 8,5 liter. Dit betekent dat je ongeveer 265 km kunt rijden op 1 tank. Hierdoor hoef je minder vaak te tanken. Het onderhoudsinterval is verdubbeld naar 10.000km. Deze 2 voordelen zijn goed voor je portemonnee! Het motorblok van de Vespa GTS 300 HPE is voorzien van de laatste generatie ECU en is klaar voor de toekomstige Euro5 norm. Zo rijd je ook nog eens milieuvriendelijk rond.

Verkrijgbare kleuren

GTS: Grigio Dolomiti (Grijs), Verde Relax (Groen), Blu Energia (Blauw), Arancio (oranje), Beige Avvolgente (Beige), Verde Amabile (lichtgroen)
Velgen kleur: Zilver
GTS Touring: Grigio (grijs)
Velgen kleur: Zilver
GTS Super: Bianco Innocenza (Wit), Nero Lucido (Zwart), Rosso Passiono (Rood), Giallo Estate (Geel). Nero Deciso (Zwart), Bianco Innocente (Wit). Rosso Coraggioso (Rood)
Velgen kleur: Zwart met gepolijste randen
GTS SuperSport: Grigio Titanio (Mat grijs), Blue Vivace (Mat blauw), Bianco (wit), Arancio Impulsivo (Oranje), Bianco Innocente (Wit), Grigio Travolgente (Grijs), Nero Convinto (Zwart), Verde Ambizioso (Goud)
Velgen kleur: Zwart
GTS SuperTech: Nero Vulcano (Zwart), Grigio Materia (Grijs), Grigio Ottimista (Grijs), Blu Energico (Blauw), Grigio Entusiasta (Zilver)
Velgen kleur: Zwart
GTS Super Racing Sixties: Bianco (wit), Verde (groen)
Velgen kleur: Goud (geel)

Zadel: De afwerking van het zadel is bij alle uitvoeringen verschillend.

De Vespa GTS 300 HPE mag je rijden met een A2 motorrijbewijs. (Middelzware motor met een maximaal vermogen van 35 KW). De topsnelheid van de Vespa GTS 300 HPE is 130km/u.



 


FAILLISSEMENT  SCOOTERSPOT B.V.

Wilt u een vordering indienen?
Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de curator:
wverberne@devos.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over de reparatie van uw scooter? Dan kunt u deze mailen naar info@scooterspot.nl

Vanwege het faillissement van Scooterspot zijn onze winkel en website gesloten.

Het is momenteel niet mogelijk om een scooter te kopen of om een reparatie te laten uitvoeren
.