Vespa Sprint S Matgrijs E5 I-GET scooter Vespa Sprint S Matgrijs E5 I-GET scooter Vespa Sprint S Matgrijs E5 I-GET scooter Vespa Sprint S Matgrijs E5 I-GET scooter Vespa Sprint S Matgrijs E5 I-GET scooter
Vespa Sprint S Matgrijs E5 I-GET scooter Vespa Sprint S Matgrijs E5 I-GET scooter Vespa Sprint S Matgrijs E5 I-GET scooter Vespa Sprint S Matgrijs E5 I-GET scooter Vespa Sprint S Matgrijs E5 I-GET scooter
Vespa Sprint S Matgrijs E5 I-GET scooter
1 Reviews | Review toevoegen
De Vespa Sprint S Matgrijs ons in de showroom! Neem contact op voor een proefrit of offerte.
€ 4.239,00
€ 3.689,00
Prijs per stuk
Variatie: Vespa Sprint S Matgrijs E5 I-GET scooter
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Vespa Sprint Matgrijs
De Vespa Sprint Matgrijs is leverbaar in zowel snor als brom variant. Wat de Vespa Sprint Matgrijs uitvoering zo speciaal maakt is het chique karakter van deze scooter wat benadrukt wordt door alle chromen details. We kenden de Sprint al in de S uitvoering, in verschillende kleuren. Maar nu kiest Vespa er voor om zijn parade paardje om te dopen in dezelfde matgrijze kleur Verder kun je een Vespa Sprint Matgrijs herkennen aan de Zwarte velgen, rode stickers een suede zadel met witte bies.

Waarom de Vespa Sprint Matgrijs?
Los van het uiterlijk staat Vespa natuurlijk bekend om een zeer hoge kwaliteit. Zowel motor technisch als het materiaalgebruik is over alles heel goed nagedacht. Dit hebben zij ook op de Vespa Sprint Matgrijs toegepast. Daarnaast is de Vespa Sprint Matgrijs ook nog een zeer geschikt om om te bouwen naar een Custom scooter.

Vespa Sprint Matgrijs leasen
Kun jij de Vespa Sprint Matgrijs niet direct volledig betalen? Geen probleem! Wij geven met behulp van Santander de mogelijkheid om (een deel) op leasebasis af te sluiten. Zo kun je de Vespa Sprint Matgrijs maandelijks betalen en zo snel mogelijk al van genieten. Klik hier om te kijken hoe het werkt om deze Vespa Sprint Matgrijs te leasen. Toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Zowel telefonisch als fysiek zijn wij 7 dagen per week bereikbaar!

Vespa Sprint Matgrijs in 3 termijnen betalen zonder rente!
Wil jij liever niet langer dan een jaar vast zitten aan een financiering? Maak dan nu gebruik van In3. Deze betaalwijze geeft jou de optie om de Vespa Sprint Matgrijs in 3 termijnen te betalen en dat zonder rente! Ook word je niet BKR geregistreerd en wordt er niet naar het inkomen gekeken. Meer lezen over hoe je de Vespa Sprint Matgrijs in 3 termijnen kan betalen? Klik dan hier!

Test de Vespa Sprint Matgrijs nu!
Wil jij eerst heel graag deze Vespa Sprint Matgrijs testen? Dat kan! In onze showroom van 1000m2 staat er altijd één waar jij een proefrit op kunt maken. Wij zullen jou helpen en instructies geven bij het testrijden van de Vespa Sprint Matgrijs, ook als het je eerste keer is. Ben jij gelijk geïnteresseerd? Laat dan een offerte maken voor de Vespa Sprint Matgrijs om te kijken wat deze scooter jou gaat kosten met eventuele extra accessoires.

in3Betaal in 3 termijnen zonder kosten!

Sorteren op:

Review toevoegen
Karl - 19-05-2020 14:42

Nice