Piaggio scooters


Ben je op zoek naar een scooter waarbij rijcomfort en een prachtige design samenkomen? Dan ben je bij Scooterspot aan het juiste adres. Scooterspot heeft voor jou een breed assortiment samengesteld bestaande uit diverse Piaggio scooters variërend in prijs, kleur en model.
 

Uitgelichte modellen


Hieronder vind je een overzicht van de huidige Piaggio modellen.Bij Scooterspot vind je uitstuitend vakkundig personeel die je graag bijstaan bij het maken van de juiste keuze. Wij brengen uw wensen op voorhand in kaart en zoeken vervolgens een passend model voor je. Wij houden hierbij rekening met je budget, de voorkeur voor het model en eventueel de kleur.


Wil je een Piaggio scooter leasen?


Scooterspot biedt u door de unieke Scooterspot Betaalservice de mogelijkheid om een Piaggio scooter te leasen. Binnen enkele minuten is het leasecontract voor je opgesteld en kun je vrijwel direct gebruik maken van jouw nieuwe scooter. Voor meer informatie over de lease tarieven verwijzen wij je graag door naar de leasepagina.
 

Eén van onze modellen in het echt komen bezichtigen?


Dat kan! Wij heten je van harte welkom in onze ruime showroom waar je al onze modellen in het echt kan komen bezichtigen.
Met de onderstaande films kun je alvast een impressie krijgen van de diverse Piaggio scooters.
 

Piaggio New Fly


   

Piaggio Liberty


 

Het merk Piaggio


Piaggio is wereldwijd één van de grootste producten van scooters. De Piaggio scooters variëren in stijlvolle tot sportieve modellen en kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Hierbij kun je denken aan woon werkverkeer of om naar school te rijden. De Piaggio scooters zijn hierbij zowel geschikt voor lange, als voor korte afstanden. Heb je vragen of wil je graag meer te weten komen over één van onze Piaggio scooters?

Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via het nummer 020 - 4080850| Meer

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoekers te meten. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op.