Piaggio scooters


Bent u op zoek naar een scooter waarbij rijcomfort en een prachtige design samenkomen? Dan bent u bij Scooterspot aan het juiste adres. Scooterspot heeft voor u een breed assortiment samengesteld bestaande uit diverse Piaggio scooters variërend in prijs, kleur en model.
 

Uitgelichte modellen


Hieronder vindt u een overzicht van de huidige Piaggio modellen.Bij Scooterspot vindt u uitstuitend vakkundig personeel die u graag bijstaan bij het maken van de juiste keuze. Wij zullen uw wensen op voorhand in kaart brengen en vervolgens een passend model voor u zoeken. Wij houden hierbij rekening met uw budget, de voorkeur voor het model en eventueel de kleur.


Wilt u een Piaggio scooter leasen?


Scooterspot biedt u door de unieke Scooterspot Betaalservice  de mogelijkheid om een Piaggio scooter te leasen. Binnen enkele minuten is het leasecontract voor u opgesteld en kunt u vrijwel direct gebruik maken van uw nieuwe scooter. Voor meer informatie over de lease tarieven verwijzen wij u graag door naar de leasepagina.
 

Eén van onze modellen in het echt komen bezichtigen?


Dat kan! Wij heten u van harte welkom in onze ruime showroom waar u al onze modellen in het echt kan komen bezichtigen.
Met de onderstaande films kunt u alvast een impressie krijgen van de diverse Piaggio scooters.
 

Piaggio New Fly


   

Piaggio Liberty


 

Het merk Piaggio


Piaggio is wereldwijd één van de grootste producten van scooters. De Piaggio scooters variëren in stijlvolle tot sportieve modellen en kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Hierbij kunt u denken aan woon werkverkeer of om naar school te rijden. De Piaggio scooters zijn hierbij zowel geschikt voor lange, als voor korte afstanden. Heeft u vragen of wilt u graag meer te weten komen over één van onze Piaggio scooters?

Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via het nummer 020 - 4080850| Meer