Korting op alle Piaggio scooters of €200,- gratis accessoires. Zip, Liberty motorscooters
Piaggio Scooters en Motorscooters

Ben je op zoek naar een Piaggio Scooter of Motorscooter waarbij rijcomfort en een prachtig design van belang zijn? Dan ben je bij Scooterspot Amsterdam aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment samengesteld van bestaande Piaggio Scooters en Motorscooters variërend in prijs, kleur en model. Hieronder zie je ons aanbod wat bestaat uit Piaggio Zip, Piaggio Liberty, Piaggio Beverley, Piaggio Medley en de Piaggio MP3.
Wil jij meer informatie over Piaggio en de mogelijkheden? Lees dan de tekst onder de producten.Bij Scooterspot vind je uitstuitend vakkundig personeel die je graag bijstaan bij het maken van de juiste keuze. Wij brengen je wensen op voorhand in kaart en zoeken vervolgens een passend model voor je. Wij houden hierbij rekening met je budget, de voorkeur voor het model en eventueel de kleur.

Wil je een Piaggio scooter leasen?
Scooterspot biedt je door de unieke Scooterspot Betaalservice de mogelijkheid om een Piaggio scooter te leasen. Binnen enkele minuten is het leasecontract voor je opgesteld en kun je vrijwel direct gebruik maken van jouw nieuwe scooter. Voor meer informatie over de lease tarieven verwijzen wij je graag door naar de leasepagina.

Eén van onze modellen in het echt komen bekijken en proefrijden?
Dat kan! Wij heten je van harte welkom in onze ruime showroom waar je al onze modellen in het echt kunt komen bekijken en proefrijden.

Het merk Piaggio
Piaggio is wereldwijd één van de grootste producten van scooters. De Piaggio scooters variëren in stijlvolle tot sportieve modellen en kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Hierbij kun je denken aan woon werkverkeer of om naar school te rijden. De Piaggio scooters zijn hierbij zowel geschikt voor lange, als voor korte afstanden. Heb je vragen of wil je graag meer te weten komen over één van onze Piaggio scooters?

Vul dan ons contactformulier in, neem telefonisch contact met ons op via het nummer 020 - 4080850 of kom langs in onze showroom.| Meer