Piaggio Liberty Wit 25km/u 2016
0 Reviews | Review toevoegen

De Piaggio Liberty, eentje die je nooit in de steek laat. Uitgevoerd met een 16 inch voorwiel voor een perfecte rij ervaring. Kom langs voor een proefrit of neem contact op.

€ 1.499,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Piaggio Liberty Wit 25km/u 2016
Dit is een huurscooter geweest voor onze klanten, zodat zij tijdens reparatieherstel en/of onderhoud nogsteeds een vervoermiddel hebben. De scooter is altijd netjes gebruikt door onze klanten en bij ontvangst gecontroleert op schade. Wij hebben alle onderhoudsbeurten uitgevoerd die nodig waren en daar boven op ontvang je van ons nog 3 maanden dealer garantie.

Mis deze kans niet!

Heel aantrekkelijk voor ondernemers
Normaal is het niet mogelijk om de BTW af te trekken van een occasion, omdat er simpelweg geen BTW op zit. Dit is een scooter die nooit gefactureerd is, maar alleen te naam gesteld. Bij aankoop van deze scooter ontvang je dus een factuur van een ''nieuwe'' scooter waar nog BTW op zit! Heel aantrekkelijk dus!

Bouwjaar: 2016
Merk: Piaggio
Type: Liberty 
Kleur: Wit
Uitvoering: 25km
Motortype: 4-takt
Kilometerstand: 12659 km

Prijs is excl. €9.70 tenaamstellingskosten.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten