Custom Vespa Primavera Opaco Foresta Verde 45km/u
0 Reviews | Review toevoegen

Italiaans voor Forrest Green. Wij hebben de kleur toegepast op een Vespa Primavera. De prijs is inclusief accessoires en rijklaarkosten! Kom langs in onze showroom.

€ 5.399,00
€ 4.799,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Custom Vespa Primavera Opaco Foresta Verde
Wil jij een Vespa hebben met een unieke kleur. Dan is dit hem! De Custom Vespa Primavera Opaco Foresta Verde ziet er waanzinnig uit! Wij hebben er nog een schepje boven op gegooid door hem custom te laten maken met behulp van verschillende accenten en accessoires. Benieuwd hoe deze Vespa Primaveraer in het echt uit ziet? Kom langs in onze showroom om hem te bekijken of te testen.

Lease deze Custom Vespa Primavera Opaco Foresta Verde
Betaal jij liever deze Custom Vespa Primavera in delen? Kies dan voor onze mogelijkheid om te leasen. Zo kun je via Santander een krediet afsluiten en per maand afbetalen op basis van een gekozen looptijd (tot 72 maanden). Kom langs in onze winkel, neem telefonisch contact op of klik hier voor meer informatie.

Deze prijs is inclusief afgebeelde accessoires en rijklaarkosten!
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten