Vespa Custom Actie
Vespa Custom Actie
0 Reviews | Review toevoegen

Laat nu je nieuwe Vespa voor een spotprijs in je eigen kleur spuiten!

€ 4.750,00
€ 4.000,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Bij Scooterspot Amsterdam kun je ervoor kiezen om jouw nieuwe Vespa met hoge korting in een custom kleur te laten spuiten. Inmiddels hebben wij 7 jaar ervaring met het bouwen van custom Vespa's en wij leveren ze dan ook door het hele land (en soms daarbuiten!).

Voor een totaalprijs van €4000,- heb je een gloednieuwe Vespa Primavera of Vespa Sprint, rijklaar en gespoten. Dit kan werkelijk elke kleur zijn, met uitzondering van Parelmoer- en Candylakken, deze zijn €200,- duurder. Verder is het natuurlijk mogelijk om de scooter verder te customizen met bijvoorbeeld accessoires als een windscherm, valbeugels, ledverlichting of een mooi bekleed zadel met bijpassende handvatten. Ook is het mogelijk alle standaard chromen delen zoals de lijsten en velgen een eigen kleur te geven. Kortom, je kunt het zo gek maken als je wilt. (let op! accesoires en of verdere aanpassingen komen boven op de actie prijs) .

De levertijd van een gespoten Vespa is ongeveer 2 tot 4 weken, maar in onze showroom hebben wij altijd een aantal custom Vespa's staan, die direct kunnen worden meegenomen. Bekijk hiervoor onze "nu in de showroom" pagina. Wil je zelf al wat inspiratie opdoen voor jouw custom Vespa, kijk dan op de pagina "ontwerp uw eigen Vespa". Voor vragen kun je ons altijd bellen of e-mailen!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten