AGM Goccia Zwart AGM Goccia Zwart
AGM Goccia Zwart AGM Goccia Zwart
AGM Goccia Zwart
0 Reviews | Review toevoegen
Als deze AGM Goccia herrineringen bij je naar boven brengt dan kan dat heel goed kloppen. Het design van deze elektrische scooter is namelijk afkomstig van de Puch.
€ 1.799,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
AGM Goccia Zwart
Deze elektrische scooter is voorzien van de modernste technieken en daardoor onwijs geschikt voor dagelijks gebruik zoals woon-werk verkeer. Deze AGMC Goccia Zwart is voorzien van een lithium accu en wordt standaard geleverd met een digitaal LED Display. Daarnaast beschikt de AGM Goccia ook over een LED koplamp, USB aansluiting en een alarm. Om het luxe elektrische karakter naar voren te brengen heeft de AGM Goccia zelfs een key-less startsysteem. Zo heb je alleen je sleutel nodig om de scooter op stuurslot te zetten. De 14 inch wielen geven je als klantzijnde een nog beter rij comfort.  

Uitvoeringen AGM Goccia
Zoals je waarschijnlijk al ziet is de AGM Goccia leverbaar in het zwart. Ook is deze elektrische scooter verkrijgbaar in het wit. De witte AGM Goccia wordt dan standaard geleverd met een bordeaux rood zadel. De AGM Goccia heeft een zogenaamd “naked” uitstraling, het design is namelijk afkomstig van de Puch van vroeger. De AGM Goccia is leverbaar in zowel 25km/u als 45km/u.

De AGM Goccia Zwart leasen
Je kan de AGM Goccia al leasen vanaf €25,- per maand. Wil jij hem liever in delen betalen? Maak dan gebruik van de betaaloptie "In3" of "Spray-Pay". Deze selecteer je bij het betalen na dat je hem in je winkelmandje hebt gedaan. Met een van deze betaalmogelijkheden kun je de AGM Goccia betalen in 3, 6, 12, 18 of 36 termijnen! Wil je nog langer, dan kan ook nog via ScooterFlex/Santander zelfs t/m 72 maanden.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.