Super 73 Z1
1 Reviews | Review toevoegen

De Super 73 Z1 komt naar Nederland! Wanneer precies weten we niet. Maar wij hebben er wel al 1 in de showroom die je kunt bekijken. Kom je langs?

Vraag offerte aan

| Meer

De Super 73 Z1 was eerst alleen in de USA verkrijgbaar en is gekozen als 1 van de beste e-bikes van 2019. Hij komt binnenkort naar Europa. Echt super vet dat wij als Scooterspot deze elektrische fiets kunnen leveren!

Eigenschappen Super 73 Z1
De Super 73 Z1 is een fat tire e-bike. Deze elektrische stoere fiets heeft de look and feel van een BMX. Hij is vrij laag, een stuk lager dan de Super 73 SG. Hierdoor is hij super geschikt voor wat kleinere mensen en kinderen! Het zadel is niet in hoogte verstelbaar.

De batterij zit in het zadel, daardoor valt het bijna niet op dat het een e-bike is. De batterij kan echter niet losgemaakt worden. Dus je moet de Super 73 Z1 dicht bij een stopcontact kunnen zetten om hem op te laden. Het lichtje van de batterij geeft aan hoe vol hij is met de kleuren groen, oranje en rood. Je weet echter niet hoeveel procent er nog in zit.

De sample die nu in de showroom staat is degene die in de USA is uitgebracht. Deze heeft een gashendel en geen trapondersteuning. De Super73 Z1 die voor de Nederlandse markt wordt gemaakt krijgt wel trapondersteuning.

Spelen met de Super 73 Z1
De fiets kan moeiteloos op alle soorten terrein gebruikt worden. Je kunt er ook mee van stoepranden springen. Ook een aantal traptreden is geen probleem. Dat noemen wij nog eens leuk speelgoed!

Technische specificaties Super 73 Z1
Actieradius: 24 tot 32 kilometer (afhankelijk van onder andere het gewicht van de bestuurder en het terrein)
Maximaal gewicht: 125 kg
Maximumsnelheid: 32 km per uur
Motor: 500-watt nominaal, 1000-watt piekmotor
Trapondersteuning: ja
Gewicht: 25,4 kg
Zithoogte: 27”
Wielbasis: 39" 
Lengte: 61"
Banden: 20" x 4" Slick

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Shirley - 14-06-2019 08:31

Zag deze als sample staan bij Scooterspot. Ziet er mooi uit !
Komt waarschijnlijk eind 2019 pas naar Nederland.
Helaas korte actieradius. de zit is iets lager, de accu is niet uitneembaar,
standaard is er geen bagagedrager en spatborden set.
De sample fiets was voorzien van een Amerikaanse gashendel.
Ben benieuwd hoe de Nederlandse versie straks zonder hendel,
maar met trap ondersteuning fietst.

Laatst bekeken producten