Niu Project X
0 Reviews | Review toevoegen

De Niu Project X motorscooter. Dit betreft nog een concept, maar we verwachten dat Niu deze motorscooter spoedig zal uitbrengen.

Vraag offerte aan

| Meer

Niu komt met een strak design voor hun Project X motorscooter. Net zo als de scooters van Niu zal de motorscooter ook elektrisch aangedreven zijn. Door de elektronisch aangedreven motor zal de motorscooter fel reageren en explosief acceleren naar zijn topsnelheid. Project X zal ook van alle technische noviteiten voorzien zijn, zoas u gewend bent van Niu. De motorscooter is een parel voor het oog, door zijn sportieve en moderne uiterlijk.

De Project X zal een motorinhoud hebben die vergelijkbaar is met die van een 125cc waarmee hij een topsnelheid van rond de 120km/u zal behalen. De actieradius zal ruim 160km zijn. Het dashboard zal bovendien functioneren op Android Os en het betreft de nieuwste touchscreen display van Niu. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.