AGM Goccia Gold Edition Elektrische Scooter Showroom Scooterspot
AGM Goccia Gold Edition Elektrische Scooter Showroom Scooterspot
AGM Goccia Gold Edition Elektrische Scooter
0 Reviews | Review toevoegen
Als deze AGM Goccia herrineringen bij je naar boven brengt dan kan dat heel goed kloppen. Het design van deze elektrische scooter is namelijk afkomstig van de Puch.
€ 1.899,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
AGM Goccia Gold Edition
Deze elektrische scooter is voorzien van de modernste technieken en daardoor onwijs geschikt voor dagelijks gebruik zoals woon-werk verkeer. Deze AGM Goccia Gold Edition is voorzien van een lithium accu en wordt standaard geleverd met een digitaal LED Display. Daarnaast beschikt de AGM Goccia ook over een LED koplamp, USB aansluiting en een alarm. Om het luxe elektrische karakter naar voren te brengen heeft de AGM Goccia zelfs een key-less startsysteem. Zo heb je alleen je sleutel nodig om de scooter op stuurslot te zetten. De 14 inch wielen geven je als klantzijnde een nog beter rij comfort.  

Uitvoeringen AGM Goccia
Zoals je waarschijnlijk al ziet is de AGM Goccia leverbaar in het Blauw. Ook is deze elektrische scooter verkrijgbaar in het wit,zwart,blauw,goud,grijs en rood. De blauwe AGM Goccia wordt dan standaard geleverd met een zwart zadel. De AGM Goccia heeft een zogenaamd “naked” uitstraling, het design is namelijk afkomstig van de Puch van vroeger. De AGM Goccia is leverbaar in zowel 25km/u als 45km/u.

De AGM Goccia Gold Edition leasen
Je kan de AGM Goccia al leasen vanaf €25,- per maand. Wil jij hem liever in delen betalen? Maak dan gebruik van de betaaloptie "In3" of "Spray-Pay". Deze selecteer je bij het betalen na dat je hem in je winkelmandje hebt gedaan. Met een van deze betaalmogelijkheden kun je de AGM Goccia betalen in 3, 6, 12, 18 of 36 termijnen!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.